Президентът Румен Радев е един щастлив човек. Ние с Кольо

...
Президентът Румен Радев е един щастлив човек. Ние с Кольо
Коментари Харесай

Жорж Ганчев избухна в национален ефир: Бойко Борисов сам се ревнува, молил ме е да кажа добри думи за него!

Президентът Румен Радев е един благополучен човек. Ние с Кольо Парамов му дадохме нашите гласове за човек с потвърдена биография. Трябва да му се поклоним на този човек. Никой не ми се обади да ми благодари. Това сподели Жорж Ганчев по БТВ.
Посланието на президентът с коремното възлизане е: Здрав съм, желая да работя и не можете да се конкурирате с мен. Щях да бъда президент през 91-ва, в случай че имаше естествена страна. Държавният мъж е доста интелигентен и дамата до него е доста свястна. Ние сме популярен народ с популярен ген. Разликата сред президента и военния министър физически е от небето до земята. Ние сега сме в бутафорна република.

Премиерът Бойко Борисов е човек, който е кадърен да бъде необходим на България. Не може един човек да бъде всичко-изтънчени обноски, и т. н., само че той се учи в придвижване и съумява. Той дава добър образец за мъжкарство. Но самичък се ревнува. Викал ме е в кабинета си като кмет, да ме моли да кажа благи думи за него.

Доналд Тръмп е доста странна птица. С него би трябвало да се приказва с почитание. Той банкрутира 4 пъти. Американският пиар е най-евтината драма на Земята. Вече не хваща дикиш.

Путин е човек на народа, квалифициран. Говори три западни езика. Спортува непрекъснато, добър риболовец. Той свири на пиано. Имаше достолепието да се разведе публично. Каза: Аз съм предан на Русия. Консолидира хората, които желаят да робят за Русия.

Моите придвижвания на света са докоснали най-важните хора на планетата
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР