Президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) и половинката му Деси Банова очакват

...
Президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) и половинката му Деси Банова очакват
Коментари Харесай

Банова и Плевнелиев вдигат сватба на рождения му ден

Президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) и половинката му Деси Банова чакат своето първо общо дете и си мечтаят то да е момиченце. Очаква се бебето да се появи на бял свят през есента – тъкмо година, откакто двамата оповестиха обществено, че са бясно влюбени един в различен. Преди това обаче, двойката ще подписа брак. Запознати разкриват, че това ще се случи навръх рождения ден на Плевнелиев, който е на 14 май.

Сватбата е планувана да се състои в Гърция, надалеч от медийния звук. Това удостовери и Банова преди няколко месеца, когато разкри, че към този момент е получила годежен пръстен. Тя съобщи, че тържеството ще бъде в стеснен кръг и няма да става притежание на обществото.

Двойката е дружно от предишния април, когато инцидентно се срещат на събитие. Любовта сред двамата бързо се разраства, а малко откакто Плевнелиев съобщи гордо в телевизионния ефир, че Деси е дамата до него, а прогнозата “за персоналния му живот е слънчева”.

Банова към този момент има едно момиченце – Йоанна, до момента в който ориста подарява Плевнелиев с трима сина. Той губи едното си момче през 2015 година поради рядко заболяване на сърцето, напомнят от уеб страницата missbloom.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР