Президентът раздели нацията и партиите. Това заяви Даниел Митов от

...
Президентът раздели нацията и партиите. Това заяви Даниел Митов от
Коментари Харесай

Даниел Митов: Това, което прави в момента Радев е безобразие

Президентът раздели нацията и партиите. Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ в ефира на bTV.

„ Не мога да схвана за какво Има Такъв Народ и останалите партии, с които беседват, не съумяха да сформират парламент. Подходи се безконтролно. При изискване, че една от партиите – Има Такъв Народ се опита да наложи тежест, която няма. Трябваше да подходи по различен метод “, счита Митов.

Не сме си трансформирали мнението във връзка с мандата на ГЕРБ, съобщи още Митов и изясни: Ще кажем кои са възможните министри, в случай че се сформира държавно управление на ГЕРБ, ще ги покажем и след това ще върнем мандата.

„ Ще видите, че президентът бави втория мандат, което е нарушаване на Конституцията. Липсата на период, не значи, че може да бави до безспир. Липсата на период значи, че би трябвало да се случи в най-кратки периоди. Президентът в този момент споделя дайте ми пари или няма да дам втория мандат – това е безсрамие. “, съобщи Митов.

Не знам какъв е смисълът на тези съвещания. Ако не се успее с третия мандат, това значи, че отиваме на нови избори, на хората им омръзна “, сподели Митов.

Той разяснява и двойното поданство на Кирил Петков. Ние желаеме неговото краткотрайно премахване. Ние питаме къде са спали службите, че не са разбрали. Затова ли бяха заменени ръководителите на ДАНС и на службите ", попита Митов.
Вчера се потвърди, че се гласоподава избор на съмнение на служебния кабинет – едната беше за Кирил Петков, а другата за актуализацията на бюджета.

Президентът си е наложил индивида. Мнозинството е било от хора, назначени от него, останалите са дали своят вот срещу.

Нека се види по какъв начин волята на парламентарно показаните партии е потъпкана от хора, назначени от Радев. ", сподели още той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР