Президентът Радев не спря даването на оръжия за Украйна, оплака

...
Президентът Радев не спря даването на оръжия за Украйна, оплака
Коментари Харесай

Нинова обвини Радев, че е предал левите и социалистите

Президентът Радев не спря даването на оръжия за Украйна, оплака се на брифинг в Народно събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя прочете изказване на президента, в което той показва позиция против Дължите пояснение на народа, сподели соцлидерът.

Господин президент, предадохте левите хора, посочи Нинова. Според нея Радев е предал и социалистите. Червените до дъно ще се борят против даването на оръжия против Украйна, стана ясно от поръчката й. Българска социалистическа партия ще сезира Конституционен съд за даването на оръжия на Украйна. Ако Възраждане не ги поддържат, Българска социалистическа партия ще откри метод. Ще търсят подпомагане и от омбудсмана, която също може да сезира Конституционния съд. Нинова сподели, че левицата ще търси диалог с " Възраждане ".

Не стана ясно обаче дали Нинова ще се подпише под поръчката на " Възраждане ", които малко преди този момент също приканиха социалистите да поддържат, само че тяхната подписка. Костадин Костадинов съобщи, че ще оставят подписката пред стаята да ПГ на Българска социалистическа партия в Народното събрание.
 Възраждане остави пред вратата на Българска социалистическа партия подписка за оръжията за Украйна
Възраждане остави пред вратата на Българска социалистическа партия подписка за оръжията за Украйна

Костадинов остави подписката пред стаята на социалистите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР