Президентът Радев: Корупцията в България вече се вижда и отвъд

...
Президентът Радев: Корупцията в България вече се вижда и отвъд
Коментари Харесай

Президентът Радев: Корупцията в България вече се вижда и отвъд океана

Президентът Радев: Корупцията в България към този момент се вижда и оттатък океана Корупцията в България към този момент се вижда и оттатък океана. Такъв коментар направи президентът Румен Радев. Държавният глава добави, че корупцията, бедността и несправедливостта са се трансфорат във визитка на страната ни.


 
Скандалът сред ръководещите и президента стартира незабавно след съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), което се организира предходната седмица. След него водачът на ГЕРБ в Народното събрание Цветан Цветанов упрекна Радев, че поддържа проруски позиция, а той му отговори, че чете, само че не схваща какво прочита. Днес президентът разяснява, че има политици, които водят война с българската държавност.

 Президентът Румен Радев БГНЕС
" Това е режисирана акция и тя не е първата. В устрема си да дискредитират президенстката институция тези хора залагат на карта европейската принадлежност на България и то в разгара на Европейското председателство. Опитват се да приватизират европейската концепция за персонални политически цели. И какъв брой костват техните евроатлантически обети откакто деградират армията и заблуждават съдружниците? И какви европейци са тези политици откакто позволиха корупцията, бедността, несправедливостта да се трансфорат във визитка на страната ни, а България да бъде изхвърлена от европейската карта, що се касае до свободата на медиите? Нашата корупция към този момент се вижда и оттатък океана. Чели сте отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати ".

 
След като министър председателят Бойко Борисов стартира концепцията министри да вървят при президента и да изясняват публични поръчки, Радев стартира своя. " Щом министър председателят смята, че някой различен би трябвало да управлява министрите му, той би трябвало да инициира съответните промени в конституцията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР