Президентът Радев е човекът, който взима решенията кой да бъде

...
Президентът Радев е човекът, който взима решенията кой да бъде
Коментари Харесай

Отстраненият шеф на фонд „Земеделие“: Радев и кръгът му плюс ГЕРБ-ДПС се връщат в земеделието

Президентът Радев е индивидът, който взима решенията кой да бъде заменен и назначен във фонд „Земеделие“. Това разгласи отстраненият началник на Фонда Николай Каварджиклиев пред bTV.

Той е безапелационен, че служебният министър Явор Гечев не взима решенията, защото му е споделил, че няма претекстове за уволнението му. „Радев е индивидът, който разпределя фигурите, той взима решенията“, сподели отстраненият аграрни началник.

Бившият ръководител на Фонда разгласи и че в земеделието се връщат хора на ГЕРБ и Движение за права и свободи. „Видимо се назначават още веднъж фрагменти, които са от един необикновен кръг, който е обвързван с президента Радев, обвързван е с групата на ГЕРБ и Движение за права и свободи в избрани региони“, сподели още Николай Каварджиклиев.

Той даде за образец, че на мястото на отстранената от настоящето държавно управление зам.-директорка на Фонда Петя Славчева се връща човек от Пловдив, който той е уволнил, не без причина.

Каварджиклиев назова неистина изказванията, че по негово време има забавяния по програмата за селските региони и изясни, че единствено неговият е екип е придвижил 1800 плана. Той упрекна за забавянето екипите, назначени от предходните служебни държавни управления.

Бившият началник на фонд „Земеделие“ предизвести и че ще има забавяния в заплащанията на земеделските стопани поради промяната му, защото единствено бюрократичната смяна на имената в документите ще отнеме седмици.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР