Президентът премина всякакви граници. Първо той унижи президентската институция с

...
Президентът премина всякакви граници. Първо той унижи президентската институция с
Коментари Харесай

Нинова: Президентът е бащата на хаоса, създава нова кметска партия

Президентът мина всевъзможни граници. Първо той унижи президентската институция с това изпускане на нерви още при връчването на мандата. Не повярвах на очите си, че президентът на републиката напуща залата по време на българския химн. Президентът не желае държавно управление, желае да продължи да ръководи със служебния кабинет. Той е бащата на този безпорядък в страната ", това съобщи лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Лице в лице " по bTV.
Прочетете още

" Той сътвори Природен парк и ги пусна против ГЕРБ на митингите. Свалиха Борисов, направихме държавно управление. Съюзи се с ГЕРБ, с цел да смъкна нашето държавно управление. След това стартира да основава други партии, в този момент се приказва, че си основава кметска партия, с цел да взе участие на локални избори. Не изключвам да е заложил някакви мини на новия кабинет ", сподели още Нинова. 

" Категорично не сме обещавали на Бойко Борисов поддръжка. Ако сме желали да бъдем в държавно управление, нямало е да се дръпнем от тези договаряния. Щели сме да продължим и да създадем всички аморални взаимни отстъпки. Няма никаква логичност в това, което той приказва ", по този начин лидерката на Българска социалистическа партия отговори на думите на Борисов от по-рано днес 

Във вторник в коридорите на Народното събрание Бойко Борисов съобщи, че " в случай че госпожа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има държавно управление с първия мандат ". Той съобщи, че са били контрактувани даже и министри, като уточни, че Гроздан Караджов е щял да бъде министър на превоза. 

" Ние сме единствената партия, в която Гешев си е разрешавал да влиза. Това беше по времето, когато Гешев пазеше тях. Тогава излязох и споделих, че прокуратурата се употребява като политическа бухалка. Ние имаме най-голямо съображение да сме против Гешев и постоянно сме желали оставката му ", сподели още Нинова. 

" Да, има потребност от правосъдна промяна. Това, което вършат не е правосъдна промяна, пробват се да спасят личните си кожи ", безапелационна бе тя. 

По думите й през днешния ден президентът Радев се е позиционирал като съпротива. 

" Още когато президентът сътвори " Продължаваме промяната " казахме, че това е неестествен план, който да се намеси в политическия живот ", напомни тя. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg