Президентът подписа указа за обнародване на промените Закона за предучилищно

...
Президентът подписа указа за обнародване на промените Закона за предучилищно
Коментари Харесай

Реакции след подписания от Радев указ за промените относно нетрадиционната сексуална ориентация

Президентът подписа указа за обявяване на измененията Закона за предучилищно и учебно обучение, които не разрешават пропагандата на нетрадиционна полова ориентировка измежду учениците. Последваха митинг и контрапротест в София в четвъртък.

„ Този закон ще забрани пропагандата и въздействието в тази тенденция. Повечето планове на НПО-тата, които сега стачкуват са маскирани под едни цели, само че в действителност прокарват тъкмо това. Например план „ Керинг ”, който е продължение на „ Рейвис ”, който се извършва от две неправителствени организации, които са част от Националния съвет за протекция на детето към ДАЗД, които дружно с МОН не знаят ”, съобщи в ефира на Севина Хаджийска от Националната гражданска самодейност „ Граждани в отбрана на фамилията и детето ".

„ Министерството на образованието се изрече срещу приемането на този закон изрично. Аз съм роден 1966 година, потеглям 70-те години на учебно заведение нито е имало агитация, нито друго и все пак съм гей. Имах проблеми доста дълго време в учебно заведение поради това, че никой не ми беше споделил, че съществуват такива хора ”, отвърна ЛГБТИ деятелят Виктор Лилов.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР