Президентът описа много обективно ситуацията в страната, колкото и това

...
Президентът описа много обективно ситуацията в страната, колкото и това
Коментари Харесай

Вигенин: ГЕРБ ослепяха и оглушаха за случващото се с хората, Борисов слиза от стълбата

Президентът разказа доста обективно обстановката в страната, колкото и това да не се харесва на ГЕРБ. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия секретарят на ПГ на "БСП за България " Кристиан Вигенин във връзка вчерашния доклад на президента Румен Радев за втората година от мандата му.

Не считам, че думите, че би подкрепил политически план, са опит за борба с Българска социалистическа партия. Така както са дефинирани дефиците в обществото България има потребност от мощна лява опция. На този стадий това е Българска социалистическа партия. Нараства чувството за потребността от смяна в страната. Ако се появи подобен план, бихме могли да си партнираме с него, само че към този момент това са единствено спекулации. Президентът не е споделил, че той ще бъде патрон на този план, сподели че би дал поддръжката си, съобщи Вигенин.

Президентът, въпреки и подсилен от нас, не е президент на Българска социалистическа партия, а президент на България. Българска социалистическа партия има задоволително принадлежности да организира своята политика. Не разчитаме президентът да е пиар на Българска социалистическа партия, акцентира социалистът.

ГЕРБ реагира толкоз нервно на всичко, което президентът прави, поради психическите промени, които ръководещите изживяват, откакто са толкоз дълго във властта. С това, което прави и приказва, президентът съставлява болшинството от хората. Подкрепа за него е в пъти по-висока в сравнение с тази в държавното управление и в Народното събрание. ГЕРБ ослепяха и оглушаха за това, което се случва с хората. Борисов към този момент не може да се качи по управническата стълба, може единствено да слезе от нея, сподели още Кристиан Вигенин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР