Президентът на Южна Корея ще бъде имунизиран с ваксината срещу

...
Президентът на Южна Корея ще бъде имунизиран с ваксината срещу
Коментари Харесай

Президентът на Южна Корея ще бъде имунизиран с ваксината на АстраЗенека

Президентът на Южна Корея ще бъде ваксиниран с имунизацията против на " АстраЗенека " () на 23 март, с цел да може да взе участие в срещата на върха на Групата на седемте (G7) в Обединеното кралство седмица по-късно, оповестиха в понеделник от от президентския кабинет.
Както Мун Дже-Ин, по този начин и неговата брачна половинка Ким Джънг-сук ще бъдат имунизирани обществено, с цел да покачат доверието във имунизацията на AstraZeneca, чиято приложимост е краткотрайно спряна от редица европейски страни заради опасения от тежки неподходящи последствия.
 Кантарджиев загатна за народен локдаун, за имунизацията на AstraZeneca още няма доказателства за проблеми Кантарджиев загатна за народен локдаун, за имунизацията на AstraZeneca още няма доказателства за проблеми
В четвъртък (18 март), здравният министър ще каже ще има ли народен локдаун. По места шефът на РЗИ предлага ограниченията и ги съглас...
Властите в Сеул обаче взеха решение да продължат с използването на шведско-британската ваксина, която от 23-ти март ще бъде налична за всички южнокорейски жители на възраст 65 и повече години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР