Президентът на волейболния Марек Юнион-Ивкони Ивайло Константинов даде интервю за

...
Президентът на волейболния Марек Юнион-Ивкони Ивайло Константинов даде интервю за
Коментари Харесай

Ивайло Константинов пред БНТ: Когато не сме добри дошли някъде, не можем да оставаме насила

Президентът на волейболния Марек Юнион-Ивкони Ивайло Константинов даде изявление за Българска национална телевизия броени часове след обявяване на новината, че клубът напуща Дупница след края на сегашния сезон, в което разкри малко повече елементи към преместването на състава в Пловдив.

Основната причина за тази съществена смяна при 4-кратния първенец на България е неразбирателството сред управата на клуба и кмета на община Дупница Първан Дангов, като от идната акция отборът ще се състезава под името Локомотив Авиа Пловдив.

" Когато кметът на един град, който е принципал на спортното оборудване, в което упражняват всички възрастови групи от даден състезателен клуб, неколкократно приканва клуба да напусне, какви са потребните ходове? Всичко това ще бъде извънредно мъчно за почитателите на тима, за жителите на Дупница и за нас самите, само че когато не сме положителни пристигнали някъде, не можем да оставаме принудително ", съобщи Константинов.

Босът на Марек разкри още, че в новия си дом в Пловдив тимът ще разполага с по-голям бюджет, ще семейства в залата на Пловдивския университет, а отпред на първия състав ще продължи да бъде някогашният селекционер на националния тим Найден Найденов.

" Решението на Общото заседание е след привършване на шампионатите за всички гарнитури, само че не по-късно от 28 юни, да подадем заявление в Търговския указател за смяна на името и седалището на клуба ", разяснява Ивайло Константинов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР