Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че тази година страната

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че тази година страната
Коментари Харесай

Зеленски: Готвим ново контранастъпление

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че тази година страната освен ще се пази, само че и ще се приготви за ново контранастъпление. В интервюто за Fox Newsтой уточни, че във война с такава огромна страна като Русия защитата също е предизвикателство. По думите му това е задача номер едно за Украйна.

Зеленски коментира и лятната акция. Според него бързото придвижване може да докара до загуба на бойци и е належащо да се мисли за живота им. Украинският президент разгласи и " нови изненади за руснаците в Черно море ".

" Югът е значим. Отбраната на изток, където те имат повече от 200 000 бойци, също е доста значима. Ще подготвим ново контранастъпление, нова интервенция. Разбира се, не споделям че просто ще стоим в профил. Зависи от доста неща ", уточни той, представен от " Фокус ".

Държавният глава на Украйна добави, че в този момент обстановката на бойното поле не е обективна, защото силите на страните не са равни. Украйна се нуждае от оръжия, по-специално от системи Patriot, системи с огромен обхват, с обхват 300 км и други типове.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР