Президентът на Украйна Володимир Зеленски утвърди днес предложението на Съвета

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски утвърди днес предложението на Съвета
Коментари Харесай

Зеленски наложи санкции на 178 руснаци

Президентът на Украйна Володимир Зеленски утвърди през днешния ден предлагането на Съвета за национална сигурност и защита на страната за налагане на наказания на 178 съветски жители, измежду които 81 души, които имат и украинско поданство.

В указа, който беше оповестен от уеб страницата на президентската администрация, се споделя, че решението е взето в поддръжка на предложенията на Службата за сигурност на страната по отношение на " използването и въвеждането на промени в персоналните специфични стопански и други ограничаващи ограничения ".

Ограниченията, въведени с постановлението, са за период от пет години и включват ограничения като блокиране на активи и ограничение на комерсиалните интервенции, както и преноса през украинска територия.

" Кабинетът на министрите на Украйна, взаимно със Службата за сигурност на Украйна и Националната банка на Украйна, обезпечава използването и наблюдението на успеваемостта на персоналните специфични стопански и други ограничаващи ограничения (санкции) ", се споделя в указа.
С него се разпорежда на украинското външно министерство да осведоми " способените органи на Европейски Съюз, Съединени американски щати и други страни за използването на глобите и да повдигне пред тях въпроса за въвеждането на сходни ограничаващи ограничения ".

Миналият месец Зеленски наложи наказания против 51 физически лица и 220 компании, свързани с транспортния, информационния и промишления бранш на Русия и Беларус.

ТЕМА преди 28 минути 331 преди 5 часа 3667 преди 1 ден 9337
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР