Президентът на Украйна Володимир Зеленски сравни руското нахлуване в страната

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски сравни руското нахлуване в страната
Коментари Харесай

Зеленски: Русия действа като нацистка Германия, призовавам руснаците да излязат на протести

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съпостави съветското навлизане в страната му с военните акции, извършени от нацистка Германия по време на Втората международна война.

" Русия атакува Украйна по нерешителен и гибелен метод, както нацистка Германия по време на Втората международна война ", съобщи украинският президент в онлайн брифинг, по време на който прикани украинците да " излязат " и да " стачкуват против тази война ".

Володимир Зеленски прикани жителите на Русия да излязат на митинги против войната в Украйна , съобщи организация УНН.

" От през днешния ден нашите страни са от разнообразни страни на международната история. Руската страна стои на пътя на злото, само че доста неща зависят въпреки всичко от съветския народ. Гражданите на Русия сами ще избират през днешния ден на кой път стои всеки от тях персонално. Всички в Русия, които не са изгубили още съвестта си, е време да излязат и да заявят митинги против тази война, против войната с Украйна ", сподели Зеленски.

Президентът прикани украинците да описват на познатите си истината за войната в Украйна.

" Уважаеми жители, който има родственици в Русия, който има другари, публицисти, който познава блогъри, апелирам ви, потърсете ги, те би трябвало непрекъснато да приказват за това, тогава Русия ще знае истината ", прикани Зеленски.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР