Президентът на Украйна Володимир Зеленски спечели от посещението си в

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски спечели от посещението си в
Коментари Харесай

Нинова: Зеленски спечели, а българският президент бе унижен

" Президентът на Украйна Володимир Зеленски завоюва от визитата си в София, а България загуби. Българският президент бе потиснат, а българското държавно управление сподели " хоп " преди да е скочило. "

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на bTV във връзка на визитата на украинския държавен глава у нас.

В поддръжка на думите си, че кабинетът е споделил " хоп " преди да е скочил, Нинова посочи решението за продажбата на реактори от АЕЦ " Белене ".

Според нея щом реакторите могат да бъдат употребявани в Украйна, а не в България, значи има двойни стандарти.

Нинова добави, че видяла Радев " друг, не излъчващ достолепие и гледащ обезпокоен в листчета ".

" Президентът Радев няма една позиция по Украйна, а две - едната като ястреб на войната, а пред интернационалните сътрудници като гълъб на мира. Българска социалистическа партия е срещу опълчването на помощ на Украйна. Светът има потребност от мир, а войната измори и унищожи всички ", посочи Нинова.

По думите ѝ по време на държавното управление на Кирил Петков Българска социалистическа партия е била поръчител, че няма да се изнасят оръжия за Украйна и в последна сметка социалистите не го създали.

" След като падна държавното управление, се отприщи политическата вакханалия за Украйна ", уточни тя.

" Зеленски изиска всичко без самолети. С какво усещане оставаме? Ще дадем всичко, което е изискал ли? ", запита, евентуално реторично, тя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР