Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова президента на Съединените щати

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова президента на Съединените щати
Коментари Харесай

Зеленски покани Байдън и Тръмп да посетят Украйна, за да видят погрома след руската инвазия

Президентът на Украйна Володимир Зеленски прикани президента на Съединените щати Джо Байдън и водача на републиканците Доналд Тръмп да посетят Украйна в изявление и да видят със личните си очи " нещастието ", породена от съветската инвазия, съобщи,,Укринформ.``

" Каква блестяща Украйна имахме. Имаме прелестна страна, само че по време на войната картината и живота са други ", съобщи Зеленски в изявление с журналиста Брет Байер и добави, че претендентите за президент на Съединени американски щати " би трябвало да дойдат и да видят хората, просто да ги видят по улиците ".

В отговор на изказване на Тръмп, в което някогашният президент твърди, че може да постави завършек на войната за 24 часа, Зеленски съобщи, че " не може да разбере " по какъв начин ще реализира това.

,,Готов съм да приема някогашния американски президент на фронтовата линия, където той ще изясни всичко и ще изясни какви са неговите мисли, може би има някакви хрумвания. Аз не знам ", съобщи Зеленски.

" Той ще види какво се случва и по-късно мисля, че ще промени мнението си, а и всички разбрахме, че в тази война няма две страни: Има единствено един зложелател и това е позицията на Путин ", изясни Зеленски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР