Президентът на Украйна Володимир Зеленски отхвърли обвиненията на руския лидер

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски отхвърли обвиненията на руския лидер
Коментари Харесай

Зеленски нарече Путин „болно и цинично същество“ заради обвиненията за терористичната атака

Президентът на Украйна Володимир Зеленски отхвърли обвиняванията на съветския водач Владимир Путин за присъединяване на Киев в терористичната офанзива в региона на Москва. Според Зеленски за Путин всички са терористи, с изключение на самия той, предава „ Украинская истина “, като се базира на известие от украинската президентска канцелария.

„ Днес Путин отново си приказва самичък и отново го излъчиха по малкия екран. Отново упреква Украйна. Болно и цинично създание. Всички са терористи, с изключение на самия той, макар че той е този, който се храни с гнет две десетилетия. Именно той е най-големият прозорец за гнет. Той и неговите разследващи служби. И когато той си отиде, настояването за гнет и принуждение ще изчезне с него, тъй като това е негово искане. На никого различен “, декларира Зеленски.

Зеленски благодари и на всички, които работят за очистване на следствията от съветските удари.

Той означи, че в този момент е доста значимо да се обърне внимание на тези, които се нуждаят от поддръжка.

Според него даже хората да се усещат неловко да молят другите за помощ, те самите би трябвало да извърнат внимание, да ги поддържат и да не оставят хората сами с компликациите.

По думите му, в понеделник денем е имало отчети от военните, разузнаването и Службата за сигурност на Украйна. Обичайният седмичен отчет от началника на службата за сигурност Малюк за работата на СБУ през миналата седмица и координацията на дилемите.

Зеленски също взе участие в ифтар в понеделник, специфична вечеря, която се организира през месец Рамадан.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР