Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви, че следващата седмица държавния

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви, че следващата седмица държавния
Коментари Харесай

Зеленски обяви нови кадрови промени в държавния апарат през седмицата

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разгласи, че идната седмица държавния уред го чака нова вълна от кадрови чистки.  „ Следващата седмица ще продължим работата си за пречистване на държавните институции. В страната ни няма да има към този момент остарели формати – тези формати, когато едни защитаваха страната и хората, други се опитваха да слагат и страната, и хората в услуга на личната си полза ", се споделя в известие на пресслужбата, която цитира президента на Украйна и президентската канцелария.

Преди това Зеленски разгласи „ огромна битка с корупцията “ при започване на годината на фона на скандал към покупки  за Министерството на защитата на неведнъж повишени цени. Тогава няколко високопоставени чиновници на ведомството изгубиха позициите си, в това число заместник-министър Вячеслав Шаповалов. По-късно те бяха упрекнати в длъжностно заграбване и заграбване. Имаше клюки за допустима оставка на министъра на защитата Алексей Резников, само че това не се случи.

През лятото страната от кавги, свързани с задграничната почивка на депутати, която се е провела на фона на строги ограничавания за овакантяване на стрната на мъже, послежащи на готовност. Друга тематика, която трябваше да бъде наранена в кабинета на президента, беше корупцията във военните комисии. След абсурда с военния комисар на Одеска област, чието семейство имаше парцели в чужбина, беше оповестена огромна инспекция в този регион. Органите на реда започнаха постоянно да рапортуват за разкрити незаконни схеми.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР