Президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, че обмисля евентуално уволнение

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, че обмисля евентуално уволнение
Коментари Харесай

Зеленски потвърждава, че обмисля да смени военния началник на Украйна

Президентът на Украйна Володимир Зеленски сподели, че обмисля вероятно уволняване на върховен боен офицер на страната, вероятност, която шокира нацията, бореща се с нашествието на Русия, и разтревожи западните съдружници на Киев.

Запитан дали обмисля свалянето на военачалник Валерий Залужний, Зеленски сподели пред италианската телевизия RAI в изявление, оповестено късно в неделя, че мисли за това като част от по-широк въпрос за установяване на пътя на страната.

Той сподели, че „ належащо е нулиране, ново начало “ и „ не става въпрос за един човек, а за посоката на управлението на страната “.

„ Аз съм мисля за тази промяна, само че не можете да кажете тук, че сме сменили един човек “, сподели господин Зеленски. „ Когато приказваме за това, имам поради промяна на поредност от държавни водачи, освен в един бранш като военните.

„ Ако желаеме да спечелим, всички би трябвало да се стремим в една посока, уверени в успеха, не можем да се обезсърчаваме, дано ръцете ни паднат, би трябвало да имаме вярната положите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР