Президентът на Украйна Володимир Зеленски бе приет в Белия дом

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски бе приет в Белия дом
Коментари Харесай

ВИДЕО Байдън прие Зеленски в Белия дом, обявиха исторически договорености

Президентът на Украйна Володимир Зеленски бе признат в Белия дом от американския си сътрудник Джо Байдън. Той бе в компанията на брачната половинка си Олена. След визитата Зеленски разгласи доста значими вести. Киев ще получи нов мощен пакет от оръжия, а още по-интересното е, че е контрактувано страната паралелно със Съединени американски щати да създава сама най-модерни оръжия отсега нататък. Нещо, което Зеленски разгласи за историческо съглашение, което ще промени напълно обстановката в бъдеще.

По-долу вижте по-важните елементи от визитата на украинския президент във Вашингтон и детайлности от сделките:

Беше доста значимо посещаване във Вашингтон, доста значими резултати.

Среща с президента Байдън и неговия екип. Имаме нов предпазен пакет: противооръжие, артилерия, снаряди, инженерна техника.

И дълготрайно съглашение - ще работим дружно, тъй че дружно с Америка Украйна да създава нужните оръжия.

Това е идващото равнище на нашето единение! Копродукцията в „ защита “ със Съединени американски щати е историческо нещо. Нова индустриална база, нови работни места - и за двете страни. Украйна ще може да създава, в частност, Противовъздушна отбрана. Подготовка за основаване на нова отбранителна екосистема със Съединени американски щати за произвеждане на оръжия за в допълнение подсилване на свободата и отбраната на живота.

Това ще има позитивни резултати в международен мащаб. Благодаря Ви, господин президент Байдън!

Благодаря на Конгреса и двете партии, и на двете камари. Днес стартира деня в столицата на Америка тъкмо с Конгреса - доста откровени, подробни диалози. Почувствах доверие - доверие, което постоянно е в основата на единството. Ясни откровени въпроси на членове на Камарата на представителите и сенаторите. Отговорите са напряко.

Днес в Пентагона имаше срещи - значими диалози за поддръжката на защитата.

Продължаваме да работим за подсилване на Украйна. Благодарим на всички, които ни оказват помощ! Поздрав за всички наши воини!

Ние сме длъжни да спечелим!

Слава на Украйна!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР