Президентът на Украйна Владимир Зеленски трябва да бъде ликвидиран. Това

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски трябва да бъде ликвидиран. Това
Коментари Харесай

Политолог по руската ТВ: Зеленски, правителството и Върховната рада да бъдат ликвидирани -

Президентът на Украйна Владимир Зеленски би трябвало да бъде премахнат. Това съобщи в праймтайма на държавната Россия 1 политологът и на два пъти народен представител в Държавната Дума на Русия Михаил Маркелов. Маркелов, който сега е консултант на водача на парламентарната секта на Путиновата „ Единая Россия “ Владимир Василев, беше посетител в предаването на гневната кремълска пропагандистка Олга Скабаева „ 60 минути “.

Гостът предложи физическото заличаване на политическия хайлайф на Украйна, а водещата Олга Скабаева заплаши, че съветската войска ще стигне до Варшава, в случай че американците дадат на Киев ракети с отдалечен обхват.

„ Зеленски в никакъв случай няма да подпише никаква капитулация. Това към този момент е ясно. Ние би трябвало да се замислим през днешния ден върху това да унищожаваме нацисткото управление на тази страна. В което влизат освен Зеленски и неговото обграждане, само че и Върховната Рада и държавното управление, които реализират през днешния ден безспорен, цялостен геноцид над личния си народ. И за нас това би трябвало да бъде цел номер 1. Както преди време за Израел бяха терористите цел номер 1 и във всяка част на света, във всяка страна от земното кълбо са ги унищожавали. Така и ние сме длъжни да унищожаваме нацистките нарушители. “ – съобщи Маркелов.

Думите на съветския политик припомнят практиката на Съюз на съветските социалистически републики след Втората международна война, когато в границите на дирижирани от Москва правосъдни процеси в Източна Европа беше премахнат цветът на цели нации, в частност в България, където т. н. Народен съд легитимира убийствата на политическия и стопанския хайлайф на България. В предлагането на парламентарния консултант на „ Единая Россия “ съд не се планува.

„ Безполезно е да ги изправяме пред съд, да се гоним с тях из територията на цяла Украйна. Пред нас стои задачата да освободим тези територии от нацистите и да установим там естествен кротичък живот. Никой не води война през днешния ден за Украйна. Няма такива хора. Защото Украйна в асоциациите на доста елементарни хора през днешния ден, за жалост, споделям за жалост, е разпаднала се страна, която се ръководи от безусловно несъответстващ режим. “ – разпалено обясняваше Маркелов от ефира на Россия 1.

Водещата Олга Скабаева се опита да успокои госта си с подкрепяща дрънканица:

„ Не се разстройвайте, ние ще я съберем (Украйна, бел. OFFNews), ще я позакърпим, всички, които би трябвало ще ги поизлекуваме, а останалите дано да си живеят в Полша. Искахте декомунизацията, подсещам думите на съветския президент, които той сподели на 24 февруари, ще получите декомунизация. Помня в началото искахме да освободим единствено жителите на Донбас и самия Донбас от нацисткото робство, само че след доставките на западно оръжие, в случай че не дай Бог, Боже опаси, американците доставят ракети, които ще бият до 300 километра, тогава въобще не трябва да стопираме. Просто въобще не трябва да стопираме и напряко по този начин да стигнем до Варшава. “

Putin`s spokesman Dmitry Peskov claimed that Russia`s war is not against the Ukrainian people, but against their government. Propagandists on state TV continued that train of thought, urging Russia`s military to kill the entire Ukrainian government, including President Zelensky.
— Julia Davis (@JuliaDavisNews)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР