Президентът на Украйна предупреди руските войски, че неговите сили ще

...
Президентът на Украйна предупреди руските войски, че неговите сили ще
Коментари Харесай

Зеленски към руските войски: Ще намерите покой само в гроба

Президентът на Украйна предизвести съветските войски, че неговите сили ще преследват до гроб всеки боец, който извърши военни закононарушения на територията на страната му.

В нощното си послание към украинския народ от Киев Володимир Зеленски насочи обръщение към войските на Москва, като ги предизвести, че ще бъдат изправени пред " съдния ден " за " умишлените убийства " по време на нашествието в страната му.

" Колко фамилии са починали в Украйна? Ние няма да извиним. Няма да забравим. Ще накажем всички, които направиха зверства по време на тази война, на нашата земя ", сподели Зеленски.

" За вас няма да има покой на тази земя, с изключение на в гроба ", добави той.

" Изглежда, че всичко, което съветските военнослужещи към този момент са създали, към момента не им е задоволително. Не са задоволителни унищожените ориси и осакатени животи. Те желаят да убиват още повече ".

Зеленски прикани западните водачи да подхващат по-твърди дейности против Москва, като им сподели, че " наглостта на агресора е явен сигнал за Запада, че глобите против Русия не са задоволителни "./БГНЕС, Би Би Си
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР