Президентът на UFC Дейна Уайт даде незабавната си реакция след

...
Президентът на UFC Дейна Уайт даде незабавната си реакция след
Коментари Харесай

Шефът на UFC хвърли вината върху талисмана на Маями Хийт

Президентът на UFC Дейна Уайт даде незабавната си реакция откакто Конър Макгрегър, нокаутира с кроше талисмана на Маями Хийт „ Бърни “ по време на мача против Денвър Нъгетс от финалите на НБА. Бившият първенец в две категории на UFC се появи в средата на паркета, с цел да промотира своя спрей за облекчение на криотерапията TIDAL по време на мач №4 от финалите на НБА, когато към него се приближи „ Бърни “, носещ чифт огромни боксови ръкавици.

Макгрегър смъкна на земята обичания бял окосмен персонаж със злобно ляво кроше, преди да последва още едно, до момента в който беше на пода. Неназованият мъж в костюма беше откаран по неотложност в болница.

Когато го попитаха за случая на UFC 289 в събота, Уайт сподели пред събралите се медии, че „ не е сюрпризиран “ да чуе за обстановката. „ И аз видях този на Дионтей Уайлдър “, сподели Уайт, по отношение на видео от 2018 година, в което Бронзовият бомбардировач хвърля амулет на ESPN Nacion. „ Какво става с талисманите, които желаят да бъдат удряни в лицето от професионални бойци? Какво чакат? Искам да кажа, от какво са направени тези талисмани? “

„ Освен в случай че не сте като талисмана на Златните рицари — даже не знам какво носи, само че допускам, че е железен шлем — нямаше да накарам професионални бойци да ме удрят в лицето, в случай че бях амулет. Не наподобява като най-умното нещо нещо на света.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР