Президентът на UFC Дейна Уайт беше шокиран (напълно основателно), когато

...
Президентът на UFC Дейна Уайт беше шокиран (напълно основателно), когато
Коментари Харесай

Тайсън и Джоунс нямат право да се нокаутират?!

Президентът на UFC Дейна Уайт беше шокиран (напълно основателно), когато разбра, че идният показателен конфликт сред легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши има едно доста неприятно за почитателите предписание - двамата нямат право да се нокаутират.

Дейна Уайт го научи на конференцията след края на галавечерта на UFC в Лас Вегас, а реакцията му показваше откровена изненада. Той разбра за тази значима информация от присъстващите публицисти, само че евентуално доста почитатели са реагирали по същия метод, тъй като това не е обявявано публично в нито един миг, а е много значим подробност.
Феновете чакат да видят по какъв начин Тайсън и Джоунс ще си мерят левите крошета, а маркетингът е ориентиран точно към " глада им " за победа и " жаждата за кръв " и тн. В последна сметка очевидно ще получим единствено проява на боксови умения сред двама застаряващи звезди, които няма да се стремят да се наранят, тъй като реферът (по данни от конференцията на Уайт) ще ги предизвестява, в случай че екшънът се разгорещи.

Тайсън и Джоунс би трябвало да се бият на 29 ноември рано сутринта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР