Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова спортния министър Димитър Илиев

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова спортния министър Димитър Илиев
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Министърът на спорта е неадекватен, трябва да си подаде оставката

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов прикани спортния министър Димитър Илиев да подаде оставка. Босът на " белите " гостува в " На Фокус с Лора Крумова " по NOVA, където главно бяха коментирани безредиците край Националния стадион " Васил Левски " в четвъртък вечер, когато на митинга против управлението на БФС пострадаха почитатели и служители на реда.

" Ситуацията беше политически употребена от хора, които желаят да има вълнения. Искат свалянето на министър на вътрешните работи (б.р. - Калин Стоянов). Спортният министър би трябвало да си подаде оставката, тъй като е безусловно несъответстващ ", сподели Стефанов за Димитър Илиев.

" Случи се нещо доста грозно, което в обикновено общество се назовава гнет. Поведението на хората от БФС не може да провокира тези простотии, които станаха по улиците. Цяла седмица едно момче, което няма нито един ден трудов стаж и не е похарчил нито един лев за нещо положително, надъхваше хората, медиите му даваха естрада. И един несъответстващ министър на спорта от ден на ден надухваха хората да излязат на улицата и да стачкуват. Но те нямат визия, че сред хората на митинга има голямо количество лумпени, които чупят наред и тероризират беззащитните. Потрошиха и стадиона ни, а не си заплатиха по-късно ", разяснява Венци Стефанов.

" Боби няма къде да върви, ще си подаде оставката. Чудя му се за какво продължава да упорства ", добави Стефанов.

" Безредиците по улиците, ударите по полицията, палежите, това няма нищо общо с оставката на Михайлов. Имам записи, които демонстрират по какъв начин стачкуват мирните жители и записи по какъв начин лумпените палят колите. Това не е митинг, а е закононарушение ", сподели още някогашният член на Изпълкома на БФС.
 Гонзо: Още в този момент мога да си подам оставката, аз съм чиновник на БФС
Гонзо: Още в този момент мога да си подам оставката, аз съм чиновник на БФС

" Не може да трансформираме футбола в бойна сцена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР