Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна пред Sportal.bg, че не

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна пред Sportal.bg, че не
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Това в Левски няма да свърши добре

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна пред Sportal.bg , че не е огромен оптимист по отношение на протичащото се в Левски. Шефът на най-стария столичен клуб даде своя коментар, откакто благодетелят на " сините " Васил Божков разгласява електронна анкета, посредством която да се избере предстоящ притежател на акциите на 26-кратните първенци.
 Васил Божков с поредна подигравка по отношение на Левски и почитателите на клуба
Вотът се разпределя главно сред Наско Сираков, Делян Пеевски, Бойко Борисов, Сретан Йосич и Константин Папазов. Феновете обаче прибавиха куп други варианти за гласоподаване като Къци Вапцаров, Слави Трифонов, Гриша Ганчев, Сашо Диков, ЛиЛана, Веселин Маринов, Радо Шишарката и други

" Става нещо сред персони, което няма нищо общо с футбола. Това са междуличностни връзки и не желая да разясня. От целия този цирк страда Левски, не ми се коства, че това ще свърши добре. Явно нещата са задълбали, става въпрос за мерене... Това е оттатък футбола.

Дали Славия остана единственият неоцапан клуб в столицата? Ние се простираме съгласно нашата рогозка, даваме късмет на български футболисти - хем те се развиват, хем националните гарнитури ще имат изгода от това нещо. За момента не се вижда, само че до две-три години ще се види. Баражът за Евро 2020 не го броите за някакъв триумф, това е подарък от УЕФА. Знаете по какъв начин се представихме в квалификационната група ", съобщи Венци Стефанов пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР