Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви за добри днешните решения

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви за добри днешните решения
Коментари Харесай

Стефанов за новия съдийски шеф: Доволен? Да не съм се женил за него

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи за положителни днешните решения на БФС при избора на нови народен селекционер и нов ръководител на съдийската комисия. Ясен Петров пое трикольорите, а Костадин Гергинов сменя Костадин Стоичков на горещия реферски пост.

“Определено положителни решения. Вярвам, че Ясен Петров ще направи пормени за положителното на българския футбол.

Сменяме шефа на съдиите. Става Коце Гергинов. Тук не става въпрос дали съм удовлетворен, а да няма простотии. Мачовете да минават умерено и съдиите да влязат в час. Какво значи дали съм удовлетворен? Да не съм се женил за него”, съобщи Стефанов във връзка измененията, след което не се изрече доста ласкаво за идното въвеждане на ВАР в България.

“Видяла жабата, че подковават коня”, употребява сентенция Стефанов и по-късно се върна към националния тим.

“Аз споделям, че в България има доста талантрливи момчета - най-малко 5,6,7 в младежкия тим. Трябва да им се даде късмет и да се види, че нещо става с българския футбол.

Надеждата крепи индивида. Убеден съм, че ще е по-добре.

Пълни простотии са, че съм предложил Ясен Петров. Но бях за него. Имах неблогаразумието да го кажа авансово и по тази причина по този начин се получи. Другите оферти бяха Дерменджиев и не знам още кой. Видяхте до каква степен стигнахме с Дерменджиев. Ясен Петров има триумфи в Китай”, посочи Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР