Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви след равенството (1:1) на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви след равенството (1:1) на
Коментари Харесай

Венци не е виждал по-слаб Левски, възмути се от “сините” фенове и каза защо от добър стана лош за сектор “Г”

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи след равенството (1:1) на неговия отбор против Левски, че не виждал по-слаб наследник отбор. Освен това босът на белите се възмути от държанието на противниковите почитатели, които скандираха обидни думи против него.

Също по този начин Стефанов обясни за какво от добър е станал неприятен за бранш “Г”.

“Подарихме една точка на Левски. По-слаб Левски в никакъв случай не съм виждал. Искам да изкажа възмущението си от това, което се чуваше от трибуната. По молба на Даниел Боримиров, тъй като сме естествени хора, се съгласих да почетем паметта на техния почитател. За сметка на това получих псувни и обиди по адрес на майка ми и по мой адрес. Това е най-долното нещо, което може да се случи. Това е гадно, непоносимо. Но дано да си остане за тяхното образование.

Аз споделям това, което мисля. Какво споделят почитателите на Левски и ЦСКА не ме интересува. Чувате ли какво скандират? Какво да отговориш на такива хора. Тя простотията бъка. Можеш да кажеш нещо на човек, който има нещо в главата. На такива пропити от опиати и дивотия хора, няма какво да отговориш. Обяснявам си го на неналичието на първите 7 години на тези хора.

Ако Левски беше победил, щяха да са много по-тихи и кротки. Сега не им изнася това нещо. По-добре да приказваме за футбол, в сравнение с за простотията на тези хора. Това е краят на всичко. Трябва да има полиция и такива почитатели да не бъдат допускани до стадиона. Вие ще заведете ли детето си на мач, откакто има такива изстъпления”, разяснява Стефанов, който изясни повода, заради която от добър е станал неприятен за бранш “Г”.

“Подкрепям кандидутурата на Борислав Михайлов. Смятам, че Любослав Пенев не има качествата за началник. Това е моето мнение. Голям футболист, оставил диря в българския футбол и Европа, само че от всяко дърво свирка не става. Обикневоне за такива постове се поставят положителни мениджъри, с положителни позиции в Европа и самата страна. Президентът на БФС би трябвало да е с потвърден престиж освен в България. А при тези, които сега се кандидатират, не виждам подобен.

Но вески има право да бъде претендент, стига да покаже нещо по-добро от това, което е сега.

Защо ме атакуват тези, кои бяха, от бранш “Г” ли? Защото, когато не поддържам кандидатурата на Любослав Пенев, съм неприятен, а когато поддържам този, който публиката е припознала - съм добър. Сега не поддържам кандидатурата на техния човек и съм лош”, обясни Стефанов. Първа лига 20 кръг, събота 9 декември  Славия 1:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР