Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че Златомир Загорчич ще

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че Златомир Загорчич ще
Коментари Харесай

Чичо Венци: Взимам сопата и влизам в съблекалнята!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи, че Златомир Загорчич ще продължи да води " белите " и промяна на треньора не е на дневен ред в " Овча купел ". Отборът му влезе в неприятна серия от три следващи загуби и е шести с 35 точки, с колкото са още Левски и Арда. Славия приема " сините " от Кърджали в неделя от 12:00 часа.

В типичния си жанр Стефанов се закани на играчите си, че в случай че е нужно, ще влезе със сопата в съблекалнята...

" Няма да сменяме Загорчич. Работим дружно, не му е подложен ултиматум. Да, загубихме последните три мача, и трите нещастно, за жал. Допуснахме много неточности, само че те са по-скоро самостоятелни, в сравнение с треньорски. Търсим виновността в себе си и се борим да се върнем в остарялото положение. Имаме доверието на Загорчич ", разяснява Стефанов пред Блиц.

" Като взема сопата... Може и да набия футболистите, в случай че това ще реши нещата, в кръга на шегата го споделям. Те би трябвало да имат в главата и в сърцето, не са дребни деца. Смятам, че схващат обстановката и ще се оправим в идните мачове ", продължи босът на Славия.

След мача с Арда на " белите " предстоят две столични дербита с Локомотив (София) - за състезание и от 1/4-финалите за Купата на България. " Целта ни е да се представяме сполучливо на всички места ", добави Стефанов.

" Всички сме сюрпризирани от загубата на Лудогорец от Пирин. За мен Лудогорец имат доста слаб треньор - Анте Шимунджа, дори не зная дали още им е треньор ", сподели босът на Славия.

Стефанов разяснява и националния ни тим. Селекционерът Младен Кръстаич през вчерашния ден разгласи листата си за първите мачове от група " G " на квалификациите за Евро 2024. На 24 март България посреща Черна гора в Разград, а три дни по-късно „ лъвовете “ гостуват на Унгария в Будапеща. Сред избраниците на Кръстаич няма представител на водача ЦСКА.

" Кой от ЦСКА да извика? Те имат единствено един Турицов. Друг българин не виждам при тях, който да има качества за националния тим ", сподели Венци Стефанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР