Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че съжалява за капитана

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че съжалява за капитана
Коментари Харесай

Венци: Ако знаех за Галин, щях да съм като Моуриньо, дано друг поеме тази палка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи, че съжалява за капитана на отбора Галин Иванов, който след края на сезона ще напусне белите и ще премине в ЦСКА 1948. Босът на най-стария столичен клуб добави, че днешното проваляне на отбора от Берое се дължи на няколкото груби неточности в защита и на Господ, който през днешния ден е взел това, което е дал на отбора преди седмица против Царско село.

“Има го и това - от време на време Господ дава, различен път - взима. Това, което ни го даде против Царско село, в този момент си го взе. Ще се борим всеки мач, пък каквото пристигна. Ако не бяха през първото полувреме тези три неточности в отбрана, образът на Славия щеше да ми харесва. Тези пропуски бяха фрапантни”, сподели Стефанов, след което изясни и за Галин Иванов.

“С Галин сме се разбрали, че в случай че има подобаваща оферта да не го спирам. Нормално е да съжалаваме. Галин е водещ футболист, водачът на тима, само че животът си желае своето. Ако знам по какъв начин ще повлияе напускането му, несъмнено щях да съм нещо като Моуриньо, но не съм. Със сигурност нападателната мощност ще отслабне. Нали знаете какво е споделил Суворов - всеки редови войник има маршалски скиптър. Може различен да поеме тази палка. Дано. Имаме млади, бели момчета. Такива, каквито подхождат на Славия, и съм сигурен, че ще се откри такъв”, добави босът на белите. efbet Лига 26 кръг, събота 13 юни  Славия 2:4краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР