Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира избора на Георги Иванов

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира избора на Георги Иванов
Коментари Харесай

Венци Стефанов за Бербатов: Да беше влязъл в Изпълкома, ама грандоманщината пречи

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява избора на Георги Иванов - Гонзо за президент на БФС. Той разгласи за Димитър Бербатов, че е неточност, че не е влезнал в Изпълкома. 

" Много хора, да не кажа всички, чакат, че Гонзо ще бъде безгласна писмен знак и нещо като прислужник на Боби Михайлов. Аз обаче не мисля по този начин. Смятам, че Георги Иванов е потвърдил с мъжки действия през годините, че умее да отстоява мнението си. За него ще е добре, в случай че в този момент се вслуша в близки хора, които могат да му дадат умен съвет. Не мисля, че Гонзо е двойник на Михайлов или нещо такова. Говорил съм с него преди време, въпреки че мога да кажа, че съвсем не го познавам, бяхме на едно мнение по отношение на потреблението на българските футболисти. Надявам се да вземе отношение по този проблем. В последните години, когато Емил Костадинов и Георги Иванов отговаряха за младежките гарнитури, се видя, че реализираме триумфи - побеждавахме в квалификации, стигахме до финали. Това демонстрира, че в юношеските гарнитури се работи и имаме надарени деца ", съобщи Стефанов пред " Спортал ".

Според него Бербатов не е съумял да убеди делегатите да гласоподават за него: " Много добре ми беше ясно, че Димитър Бербатов няма късмет. На хората им писна толкоз време от празни приказки. Как да го изберат? Това ще създадем, това ще създадем - но по какъв начин бе, момче? Говореха за компютъризация на българския футбол, за други такива неща…С приказки от този жанр не можеш да убедиш делегатите да те изберат.

Между другото, огромна неточност на Бербатов е, че не влезе в Изпълкома на новия президент. Защо не влезе? Влез, работи, натрупай опит, покажи какво можеш. Явно обаче грандоманията е огромна. Когато мислиш, че единствено ти би трябвало да си началник и не можеш да работиш в екип с други хора, по този начин става. Вместо да влезе в Изпълкома и да работи за положителното на българския футбол, той… А никой не се е родил с дантелена пелерина ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР