Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира и темата за предстоящия

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира и темата за предстоящия
Коментари Харесай

Чичо Венци: Никой няма интерес в момента да се провежда конгрес

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява и тематиката за идния конгрес на БФС по време на днешната си конференция в " Пресклуб България ".

" От до момента препоръчаните претенденти за президент на Изпълкома нито един не е заслужен и не ми харесва. Нито Порточанов, нито Бербатов, нито шефът на Марица. Аз имам лично мнение, което няма да кажа тук. Президентът на БФС би трябвало оттук насетне да има съществени знания по тематиката футбол, тъй като неговата съществена задача ще бъде работата с националните тимове, контакти с европейската централа и основаване на атмосфера, която да е подобаваща ". На са нужни такива, които са се къпали в Англия или са лапали от " Нефтохим ". Трябват хора, които могат да споделят " не ", съобщи той.

Според него не би трябвало да има ексклузивен конгрес на БФС.

" Извънреден конгрес - за какво? Заради натиска на това лице Христо Порточанов с тези 70 подправени клуба. Никой няма интерес сега да се организира конгрес по време на пандемията. Ако се организира конгрес, той би трябвало да е постоянен. Който ще да е президент. Всичко е заблуда, фантазия и харчене на средства. Да се съберат клубовете 50%+1 и да е постоянен конгрес - подал, неподал оставка, няма значение. Ако ще се вършат два конгреса, това е безсмислено мятане на пари. Трябва да се изисква строга финансова дисциплинираност. Аз ще желая да мога да проследявам по какъв начин се харчат парите, които би трябвало да отидат за дилетантите и децата. Най-много се приказва за това и минимум се прави ", сподели още Стефанов.
 Венци Стефанов подлага на критика остро част от националите
Венци Стефанов подлага на критика остро част от националите

" Централният бранител се върти по-бавно от тролей тройка "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР