Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна остро срещу скандалното съдийство

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна остро срещу скандалното съдийство
Коментари Харесай

Чичо Венци скочи в защита на Локо: Защо не свириха дузпа на ...

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна остро против скандалното съдийство на Никола Попов по време на дербито сред Локомотив Пловдив и Левски, приключило 2:2 на " Лаута ". Босът на белите атакува Попето и бригадата му като ги заподозря в слугинаж към сините.

" Искам да кажа, че ВАР се явява огромен проблем. Помните, че аз бях срещу него през цялото време. Мишел Платини и други огромни футболни фигури са на същото мнение. За мен имаше дузпа против Бирсент Карагарен - имаше нарушаване в наказателното поле на Левски! Защо тази дузпа не беше отсъдена? Нали горе в стаичката гледат ситуацията! Да, само че това е Левски - по какъв начин ще бъде свирена дузпа против Левски при 0:0?! Няма късмет, против Левски не може! После Петър Петров ни изяснява какъв брой добре било с ВАР - демон на магаре ", съобщи пред Sportal.bg някогашният необут от силовата формация СИК.

Той сподели и против какво е подготвен да даде вратаря Светослав Вуцов на ЦСКА- София. Както е известно, синът на Велислав Вуцов е разпален почитател на " армейците ".

" Светльо е доста кадърно и положително момче. Гришата би трябвало да ми даде две бензиностанции, с цел да го има в състава си. Говоря за две софийски бензиностанции - и то на централно място, създадени. Това е изискването ", съобщи шеговито шефът на най-стария столичен клуб.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР