Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg относно епидемията

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg относно епидемията
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Стига глупости - УЕФА и държавата решават, за нулев сезон говорят простаците

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва пред Sportal.bg по отношение на епидемията от ковид и объркването във футболния календар. Членът на Изпълнителния комитет на БФС прикани към успокоение.

" УЕФА ще каже по какъв начин ще бъде приключен сезонът в Европа, страната взема решение за празните трибуни. Насоките ще дойдат от УЕФА. Всичко е в ръцете на УЕФА и спортното министерство. Не мисля, че Михаил Касабов, Емил Костадинов или Атанас Фурнаджиев имат повече информация от премиера. Трябва да спрем да чешем езици.

Само Този горе може да каже по кое време ще бъде пикът на вируса. Дори професор Мутафчийски не знае по кое време ще свърши всичко. Познавам го добре професора, другар ми е - доста добър експерт и човек, а очевидно и доста добър началник.

Приказките за нулев сезон идват от устите на простаци, всякакви празнодумковци. Какво значи нулев сезон?! А кои български клубове ще играят в евротурнирите наесен? Това не са съществени работи.

Дали съблюдавам напътствията? Да, съблюдавам, само че въпреки всичко имам и някакви ежедневни задължения, та се постанова от време на време да излизам. Не може да си напълно като пиле в клетка. Не разбирам младите какво ги е боязън толкоз от ковид - просто би трябвало да се съблюдават разпоредбите и да има успокоение. А питате ли ме мен - аз съм на 70 бимбирици! Мен не ме е боязън от вируса, боязън ме е единствено от грозни дами ", съобщи босът на най-стария столичен клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР