Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е много доволен след победата

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е много доволен след победата
Коментари Харесай

Венци: Левски реве за тв права, а ние ги дрънкаме навсякъде! Наско е собственик на секретен завод

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е доста удовлетворен след успеха над Левски с 2:1. Босът на " белите " даде своя коментар за мача пред Sportal.bg :

" Доволен съм! Когато има арбитър, на който не могат да му въздействат, виждате по какъв начин нещата наподобяват по различен метод. Значи можело, а! Първото полувреме беше за Левски, играха доста добре, второто беше наше напълно. Може би трябваше малко да ни изплашен, с цел да покажем зъби.

Винаги е прелестно да биеш другите софийски тимове, това е нашата история, това е победа над така наречен грандове, дето реват реват за телевизионните права. Днес като видях какъв брой аудитория имат и си крещя: абе дали не са прави? Имаха доста аудитория, към 2 000 души. Искат още от правата, а ние ги дръкаме на всички места.

Хубаво е, че Левски е намерил някакъв спонсор, хубаво е да има компании, които оказват помощ. При Левски не би трябвало спонсор, а притежател. Наско Сираков на какво е притежател? На строго конфиденциален под земята цех за сламени шапки. Като си притежател нали би трябвало да имаш пари! Без пари не става.

Искам да поздравя Локомотив (Пловдив) за купата. Едно огромно отлично! Аз там имам мой човек - Чавдар Цветков. Абе без помощта на Славия не става! "
efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  Левски 1:2краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР