Президентът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен
Коментари Харесай

Венци Стефанов покани журналист на публичен диспут

Президентът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен съюз - Венцеслав Стефанов, прикани на обществена полемика състезателен публицист от Webcafe. Шефът на " белите " потърси Sportal.bg , с цел да изрази мнението си по отношение на журналистически коментар по негов адрес.

" Искам да се обърна към лицето Наско Георгиев от уеб страницата " Уебкафе ". Скъпи, Наско, в случай че изобщо се казваш по този начин, тъй като се колебая, че майка ти и татко ти са те кръстили с това име, аз не се укривам зад псевдоним. Покрай моето име няма кавички, скъпи Наско. Каня те да дойдеш на стадион " Славия ". Ела да се срещнем и ми кажи в лицето, каквото искаш да ми казваш.

Готов съм да седна с теб, Наско, на една маса пред публицисти и да обсъдим обществено моето " мрачно минало " и твоето ярко бъдеще. Нека обсъдим аз от какъв брой години съм във футбола, а ти застани с лицето и името си. Знае се организацията ТИМ зад кой уебсайт стои, Наско. Ние нямаме организация и нямаме уеб сайтове. Аз показвам мнението си посредством честните медии.

Понеже казваш, Наско, за фланелката ми с лика на Путин, да ти кажа, че нямам срещу вижданията на никого - всеки е свободен да си показва позицията. Като толкоз доста вървят с фланелки с надпис USA, това агитация ли е?

За мача във Варна, Наско, да ти кажа, че всеки в българския футбол знае, че тези неща се случват там непрестанно през последните 20 години. Надявам се органите, които са способени, да свършат своята работа по случая. Аз на стадиона на Славия сходно нещо не бих позволил ", съобщи Венци Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР