Президентът на Септември (София) Румен Чандъров очаква три победи до

...
Президентът на Септември (София) Румен Чандъров очаква три победи до
Коментари Харесай

Президентът на Септември: Искам само победи до края на годината

Президентът на Септември (София) Румен Чандъров чака три победи до края на есенния полусезон във Втора лига, съобщи самият той пред Българска телеграфна агенция. Чандъров счита, че положителната стратегия до края на календарната 2021-а година е чудесна причина за офанзива на първите три места, даващи право на непосредствено класиране в елита.

Септември (Сф) има две следващи домакинства- против Струмска популярност (Радомир) и Марек (Дупница), само че същинският тест е визитата на Спартак 1918 (Варна), който също се бори за промоция в елита. В началото на август беше първата среща сред двата тима, която Септември завоюва с 4:2.

Предвид програмата, играчите на Христо Арангелов и Мариян Христов ще почиват идната седмица, защото Нефтохимик (Бургас) се отхвърли от присъединяване. И по-късно приема двата тима от Югозапада.

В момента септемврийци са на 5-о място във Втора лига с 32 точки, Спартак е на 3-а позиция с 35. Води Етър ВТ с 37.

"Искам от тима да побеждаваме до края на есента. Ако спечелим при гостуването във Варна в последния кръг, съм подготвен да не помни всички неточности, които тимът направи. А и този мач ще покаже какъв брой сме подготвени за офанзива на Първа лига, сподели амбициозният президент на Септември (Сф).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР