Президентът на САЩ предупреди в петък, че може да отнеме

...
Президентът на САЩ предупреди в петък, че може да отнеме
Коментари Харесай

Тръмп предупреди - резултатите от изборите няма да са известни със седмици

Президентът на Съединени американски щати предизвести в петък, че може да отнеме седмици, в случай че не и месеци, преди да научим резултата от гласуването на 3 ноември, което ще го изправи против демократа.
В разгара на разногласието към гласуването по пощата и на фона на опасенията, че изключителният приток на гласове по пощата, заради пандемията на, може да затрупа уредниците на изборите, републиканецът акцентира от седмици, че нетърпеливо предстоящите резултати могат да бъдат забавени.
 Проучване на малкия екран, която Тръмп харесва: Джо Байдън води за президент Проучване на малкия екран, която Тръмп харесва: Джо Байдън води за президент
Американските жители се тормозят от актуалната обстановка с ковид в Съединени американски щати и по тази причина избират претендента за президент Джо Байдъ...
" Никога няма да имаме резултат от изборите на 3 ноември ", сподели той в петък по време на тирада покрай Вашингтон, представен от Агенция Франс Прес. " Според мен няма да можем да знаем по какъв начин приключват тези избори седмици, месеци, може би в никакъв случай ".
Изоставайки зад Джо Байдън при последните допитвания, Доналд Тръмп упреква демократите, че упорстват за гласоподаване по пощата, с цел да могат да манипулират резултатите.
Но той загатна и логистичен проблем, в случай че броят на бюлетините, изпратени по пощата, внезапно се усили, както се чака, в тази страна с история, към този момент белязана от спорни резултати и дълги дни на преброяване.
" Ние не сме готови, 51 милиона бюлетини. Това ще бъде извънредно унизително за страната ни ", добави американският президент. „ Това е доста сериозен проблем за демокрацията “.
 Белият дом: Няма да се отсрочват изборите в Съединени американски щати Белият дом: Няма да се отсрочват изборите в Съединени американски щати
Белият дом удостовери нощес, че президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат, както е планувано, на 3 ноември, заяви CNN. Ръководителят...
В сряда почитан американски чиновник, претрупан с опазването на честното осъществяване на гласуването, съобщи, че най-голямата му паника не е обвързвана с възможна непозната интервенция преди, а след вота на 3 ноември.
Ако съм смутен от опитите за въздействие на Русия, Китай, Иран и други по време на акцията, също съм и " обезпокоен от изборния ден ", споделя Уилям Иванина, шеф на Националния център за контраразузнаване и сигурност (NCSC), представен от БГНЕС.
" Ние би трябвало да се подготвим като нация, че нашите избори няма да се решат на 3 ноември ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР