Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че „бюрокрацията“ задържа ООН

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че „бюрокрацията“ задържа ООН
Коментари Харесай

Доналд Тръмп заяви, че бюрокрацията задържа ООН

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че „ бюрокрацията “ задържа Организация на обединените нации от разгръщането на цялостния ѝ капацитет , съобщи AFP.
По време на полемиките по отношение на промените в Световната организация по време на 72-та сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации Тръмп съобщи, че постоянно е виждал „ големия капацитет “ на организацията, чиято централа „ е единствено на една пресечка “ от вкъщи му в Ню Йорк.
„ Организация на обединените нации е основана с в действителност благородни цели “, съобщи Тръмп и добави, че „ през последните години Организация на обединените нации не е достигнала до цялостния си капацитет, поради бюрокрацията и проблеми с ръководството “, отбелязва още организация " Фокус ".
Междувременно Тръмп и Си Дзинпин разискаха в телефонен диалог идната си среща, заяви китайската държавна осведомителна организация „ Синхуа “.
„ Китайската национална република и Съединени американски щати имат сфера на общи ползи и показват напоследък хармонично развиване в региона на взаимоотношението и съдействието “, е показал Си по време на диалога.
По думите на китайския водач Пекин отделя огромно внимание на идната аудиенция на Тръмп в страната. Президентът изрази вяра, че това посещаване ще има плодотворни резултати и ще подтиква взаимоотношенията сред двете страни.
По време на диалога си двамата държавни водачи са разискали и покачването на напрежението на Корейския полуостров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР