Президентът на САЩ Доналд Тръмп увери по време на разговори

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп увери по време на разговори
Коментари Харесай

Няма разрив в отношенията между Европа и САЩ, увери Тръмп след срещата с Макрон

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп увери по време на диалози с френския си сътрудник Еманюел Макрон в централата на НАТО, че " няма раздор " в връзките сред Европа и Съединени американски щати, макар напрежението на срещата на върха на Алианса.

 © Българска телеграфна агенция
По време на траялата към 40 минути среща с Макрон, Тръмп е изразил персоналната си обвързаност към Европа и е отправил към нея " по-скоро положителни и градивни послания ".

Срещата сред Макрон и Тръмп е минала в спокойна и другарска атмосфера, като е завършила с здрависване, съгласно френското президентство.

 Противоречия сред Тръмп и евролидерите в първия ден от срещата на НАТО Противоречия сред Тръмп и евролидерите в първия ден от срещата на НАТО
Македония получи покана за договаряния за участие в НАТО на днешната среща на върха на Алианса. На нея съдружниците реализираха единодушие да спазят ангажим...

Двамата водачи са разискали в резюме настоящите тематики за НАТО и интернационалните връзки, изключително обстановката в Иран и Сирия. Освен това те са провели прям диалог по комерсиалните въпроси.

В началото на срещата Тръмп е декларирал пред медиите, че има прелестни връзки с Макрон, добавяйки, че съгласно него френският президент прави прелестна работа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР