Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира позитивно на готовността на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира позитивно на готовността на
Коментари Харесай

Тръмп е готов за нова среща с Ким Чен-ун

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реагира положително на готовността на севернокорейския водач Ким Чен-ун да се срещнат за трети път, съобщи АП. Той се съгласи с оценката на Ким, че персоналните им връзки са положителни и също изрази предпочитание за нова среща.

" Съгласен съм с Ким Чен-ун, че персоналните ни връзки остават доста положителни, може би " отлични " е още по-точното определение, както и че би било добре да има трета среща на върха, с цел да можем изцяло да разберем какво отстоява всеки от нас ", написа Тръмп в Twitter и добави, че с неспокойствие чака деня, в който нуклеарните оръжия на КНДР и глобите против нея ще могат да бъдат отстранени.

В тирада пред Народното събрание на КНДР Ким хвърли виновността за неуспеха на срещата си с Тръмп през февруари на едностранните претенции, които по думите му били отправили Съединени американски щати.

Но сподели, че персоналните му връзки с американския президент остават положителни и той е отворен за концепцията за трета среща на високо ниво, в случай че до края на годината Съединени американски щати предложат взаимноприемливи условия за съглашение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР