Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува бившия си адвокат Майкъл

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува бившия си адвокат Майкъл
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува ексадвоката си Майкъл Коен, който има информация за руската сага

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува някогашния си юрист Майкъл Коен, който се призна за отговорен по няколко обвинявания, в това число и за финансови нарушавания по време на акция.

" Ако някой търси добър юрист, мощно предлагам да не употребявате услугите на Майкъл Коен ", написа Тръмп в " Туитър ".

Според Тръмп Коен се е признал за отговорен по две обвинявания в предизборни финансови нарушавания, които не са закононарушение.

Президентът Обама имаше огромни предизборни финансови нарушавания и той ги позволи елементарно, оплака се американският водач.

Доналд Тръмп счита, че Коен си е измислил истории, с цел да се контракти с прокуратурата.

Вчера Коен реализира съглашение с федералната прокуратура и се призна за отговорен по осем обвинявания, свързани с финансови нарушавания, банкови и данъчни измами. По време на правосъдно съвещание някогашният юрист на президента сподели, че Тръмп го е инструктирал да заплати 280 хиляди $ на две дами да мълчат, защото те настояват, че са имали спекулация с президента.

В същото време Лени Дейвис, юрист на Коен, разяснява пред MSNBC, че няма подозрение, че Доналд Тръмп е направил закононарушение с нареждането си Коен да заплати на Карън Макдугал и Сторми Даниълс да мълчат.

Дейвис сподели още пред ABC News, че специфичният прокурор Робърт Мълър може да прояви интерес към това, което Коен знае.

Адвокатът акцентира, че клиентът му има информация за съветската интервенция, която може да съставлява интерес за следователите.

Коен знае информация, която може да е от интерес за Мълър по отношение на съветска интрига за " опорочаване на американската народна власт ", разясни Дейвис и добави, че клиентът му в никакъв случай няма да одобри опрощение от президента. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР