Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова сънародниците си да бойкотират

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова сънародниците си да бойкотират
Коментари Харесай

Тръмп обяви война на производител на гуми

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани сънародниците си да бойкотират продукцията на производителя на гуми Goodyear. Той подреди да бъдат махнати от неговата лимузина гумите на компанията и да бъдат сменени с такива на друга компания.
„ Не купувайте гуми Goodyear. Тя (компанията) забрани потреблението на лозунга Make America great again. Купете си гуми с по-добро качество за по-ниска сума “, написа Тръмп в своя Twitter.
 Инцидент с кортежа на Доналд Тръмп Инцидент с кортежа на Доналд Тръмп
Полицай от кортежа на Тръмп претърпя пътно-транспортна акцидент по време на връщането на президента от летището след речта му в Индиан...
Възмущението на президента е поради възбраната, която компанията наложи на своите чиновници. Те нямат право да носят алегорични знаци от предизборната акция на Тръмп, включително и лозунга MAGA (Make America Great Again). Според информации от обществените мрежи, възбраната визира всички политически лозунги, а освен тези на Тръмп. А от Goodeyar даже отхвърлиха съществуването на подобен документ.
Самият Тръмп се вози най-често на лимузина Cadillac One, която е известна още и с прякора си Звярът (The Beast). Автомобилът е „ обут “ с гуми Goodyear, само че в този момент очевидно те ще би трябвало да бъдат заменени.
Президентската лимузина тежи към 9 тона и е оборудвана с противопожарна система, а също по този начин и със отбрана от химическо, нуклеарно и биологическо оръжие. В автомобила и специфичен ледник, където се съхранява кръв за преливане. Дебелината на бронята на машината е към 200 мм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР