Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова американските депутати да приемат

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова американските депутати да приемат
Коментари Харесай

Тръмп призовава депутатите да приемат закон за проверка на оръжия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани американските депутати да одобряват закон за строги инспекции за закупуване на огнестрелно оръжие, оповестява " Ройтерс ".

По-рано Тръмп разиска с шефа на ФБР Кристофър Рей, министърът на правораздаването Уилям Бар и членове на Конгреса на Съединени американски щати вероятните способи да се предотвратят всеобщи убийства на хора като тези, които се случиха в Ел Пасо в Тексас и Дейтън в Охайо. Нападенията предизвикаха гибелта на 29 души.

Тръмп изясни в Туитър, че " не можем да оставим убитите в Ел Пасо, Тексас и Дейтън, Охайо, да умрат на вятъра. По същия метод и за толкоз тежко ранените. Никога не можем да ги забравим и тези, преди тях. Републиканците и демократите би трябвало да се обединят и да основат строги инспекции на предишното, може би да обвържат това законодателство с обезверено нужната имиграционна промяна ".

" Медиите носят огромна отговорност за живота и сигурността в нашата страна. Фалшивите вести способстваха доста за гнева и яростта, които се натрупваха в продължение на доста години. Отразяването на вести би трябвало да стартира да бъде заслужено, уравновесено и независимо, или тези ужасни проблеми единствено ще се влошат ", добави той. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР