Президентът на САЩ Доналд Тръмп предизвика Хилари Клинтън да се

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предизвика Хилари Клинтън да се
Коментари Харесай

Тръмп призовава Хилари Клинтън да влезе в президентската надпревара

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп провокира Хилари Клинтън да се причисли към президентската конкуренция в Съединени американски щати през 2020 година, при изискване, че даде пояснение по отношение на фамозния имейл скандал.
Имейлите, на които той се базира в туита си, са свързани с следствие на ФБР против Клинтън, която е употребила частен сървър и имейл сметки по време на мандата й като държавен секретар на Съединени американски щати. Клинтън беше упрекната, че е премахнала към 30 000 от своите „ персонални “ имейли, без да съблюдава процедурите на Националния списък, съобщи БГНЕС.
Електронната сага на Клинтън, известна още като „ имейлгейт “, следва Клинтън от доста години. През 2017 година материалите, предадени на Държавния департамент, разкриха образци за политиката „ плащаш, с цел да си в играта “, в която Клинтън евентуално е получавала великодушни дарения във Фондация „ Клинтън “ от частни и държавни донори в подмяна на назначения в държавното управление, политически позиции и държавни контракти.
Бившата държавна секретарка на Съединени американски щати Хилъри Клинтън беше главен противник на президента Тръмп на президентските избори през 2016 година Тя загуби от него, макар че завоюва болшинството от националния избор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР