Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи като изключително продуктивни търговските

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи като изключително продуктивни търговските
Коментари Харесай

Тръмп определи като изключително продуктивни търговските преговори с останалите шест най-развити държави

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп дефинира като " извънредно продуктивни " комерсиалните договаряния с сътрудниците си от останалите шест най-развити страни на конференцията в канадския град Ла Малбе.

Международната търговия би трябвало да се развива без цени, само че единствено при изискване, че американските експортьори са третирани заслужено от другите страни, акцентира Тръмп, като отбрани решението си да наложи високи цени върху стоманата и алуминия от Европа и Канада:

" Нашата последна цел е да сме без цени, без бариери и без дотации, тъй като това не е заслужено " – сподели Тръмп, преди да замине за Сингапур, където ще разговоря със севернокорейския водач Ким Чен Ун за унищожаване на нуклеарния боеприпас на Северна Корея.

Американският президент съобщи, че Г-7 са единни в желанието си да сдържат и нуклеарните упоритости на Иран. Тръмп повтори апела си към европейските сили да съживят формата Г-8 с присъединяване на Русия:

" Мисля, че връщането на Русия в групата ще бъде положителна стъпка. Ние се стремим да реализираме мир по света, а не да играем игрички ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР