Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви за смехотворни обвиненията, които

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви за смехотворни обвиненията, които
Коментари Харесай

Тръмп: Обвиненията на демократите са смехотворни

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи за смехотворни обвиняванията, които му насочиха демократите в процедурата по импийчмънта му, предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Председателят на юридическата комисия на Камарата на представителите " Джери Надлър доскоро сподели, че съм бил " оказал напън на Украйна за интервенция в изборите от 2020 година " Това е смехотворно и той знае, че не е правилно ", написа в Туитър Тръмп, който още веднъж осъди ставащото като лов на вещици.

По-рано през днешния ден водачите на демократите в Конгреса оповестиха, че повдигат на Тръмп обвинявания в корист със служебно състояние и възпрепятстване на работата на Конгреса.

Президентът Тръмп ще вземе отношение по двете голословни обвинявания, които демократите показаха през днешния ден, на правосъдния развой в Сената, съобщи говорителката на Белия дом Стефани Гришам, представена от Ройтерс.

" Президентът ще вземе отношение по тези подправени обвинявания в Сената и чака да бъде изцяло оправдан, тъй като не е направил нещо неправилно ", сподели Гришам.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР