Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че ще номинира жена

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че ще номинира жена
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че ще номинира жена за съдия във Върховния съд

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че ще номинира жена за овакантеното от кончината на Рут Гинсбърг място във Върховния съд, предадоха международните организации. Той съобщи това по време на предизборната демонстрация в щата Северна Каролина.

Президентът добави, че ще разгласи номинацията си идната седмица.

Ще предложа кандидатура идната седмица. Това ще бъде жена. Мисля, че би трябвало да бъде жена, тъй като на мен в действителност дамите ми се нравят повече от мъжете, съобщи Тръмп.

После той оправи въпрос към симпатизантите си: "Искате ли жена във Върховния съд? ", на което те отвърнаха с гръмки крясъци, а когато той ги попита: "Или предпочитате да е мъж? ", последва тишина.

На същата демонстрация Тръмп на смешка съобщи, че може да подпише декрет, че неговият противник Джо Байдън не може да е президент, тъй като неговият дневен ред ще съсипе американската стопанска система и ще унищожи страната.

Американският президент показа също, че Русия и Китай "завиждат " на Съединени американски щати поради оръжията, които страната има и които няма никой различен в света. В листата на завистниците той сложи и Северна Корея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР