Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че разследването на възможните

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че разследването на възможните
Коментари Харесай

Тръмп поиска прекратяване на руското разследване

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че следствието на вероятните връзки сред неговия избирателен щаб и Русия „ би трябвало да бъде прекъснато незабавно “, откакто републиканците от Конгреса разгласиха отчет, в който потвърждават, че не е имало сходни връзки. Това написа изданието The Hill, представено от " Фокус "
„ Пълен лов на вещици! Трябва да бъде преустановен незабавно! “, написа Тръмп на профила си в обществената мрежа Twitter откакто конгресмените-републиканци от комисията по разузнаване разгласиха окончателния си отчет по отношение на хипотетичната съветска интервенция.

Just Out: House Intelligence Committee Report released. “No evidence” that the Trump Campaign “colluded, coordinated or conspired with Russia.” Clinton Campaign paid for Opposition Research obtained from Russia- Wow! A total Witch Hunt! MUST END NOW!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 27, 2018
В него се акцентира, че не е намерено „ никакво доказателство, че предизборният щаб на Тръмп е бил във връзка, съгласуваност или интрига с съветското държавно управление “. Но в същото време в документа предизборната акция е подложена на критика за неприятна прецента и за зле преценени дейности във връзка с свързани с Русия персони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР