Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп: Не е ясно дали срещата с Ким Чен-ун ще се състои

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила съобщи, че не е ясно дали плануваната среща на високо ниво със севернокорейския водач Ким Чен-ун ще се състои и добави, че ще продължи да упорства на денуклеаризация на Корейския полуостров, макар опасността на Пхенян да се откаже от срещата, съобщи Ройтерс.

"Засега не е взето решение, не сме известени ", добави президентът на Съединени американски щати пред медиите в Овалния кабинет, преди среща с узбекистанския президент Шавкат Мирзийоев. "Не сме видели нищо, не сме чули нищо ", съобщи Тръмп.

Северна Корея сложи под подозрение срещата на високо ниво, планувана за 12 юни, заявявайки, че може да не взе участие, в случай че Вашингтон не се откаже от настояването си за едностранно нуклеарно разоръжаване, напомня Ройтерс. Отмяната на първата среща сред севернокорейски водач и настоящ президент на Съединени американски щати би била най-голямото дипломатическо достижение на Доналд Тръмп.

"Президентът е подготвен, в случай че срещата се състои ", съобщи говорителката на Белия дом Сара Сандърс, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР